Betrokken ondernemers

Onderstaande vrienden / donateurs hebben zich belangeloos ingezet voor de stichting

Schermafbeelding 2015-01-07 om 19.57.45

Accuraat Accountants helpt Stichting WMM met het kosteloos opzetten van een begroting van de stichting alsmede het starten van het bedrijfsbureau

De IT Duizendpoot verleent ICT activiteiten voor de stichting. Met name de website en het beheer van de website komen van De IT Duizendpoot.

IT_Duizendpoot_logo_RGB_400
LogoDoumaRGB

Douma Business Solutions verleent haar bijdrage aan de Stichting WMM door haar te ondersteunen en te begeleiden bij het gehele proces om te komen tot een gestructureerde en efficiente organisatie. Dit doen we door middel van het aanbieden van projectmanagement, begeleiding en coördinatie.

Bennink heeft een aantal prachtige foto’s verzorgd voor de stichting. Onder andere de foto’s met de handen op de home pagina zijn van Bennink.

emailhandtekening
Logoshop

Logo-Shop heeft de mooie banner die Stichting WMM gebruikt bij congressen gemaakt.

Schrijfzaken heeft de folder van Stichting WMM vormgegeven.

Schrijfzaken